4.4. Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā?


9

Lejupielādēt visu

Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā?

Norādījumi skolotājiem
Pieejams tikai skolotājiem

1

Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā? Temata atsegums

Temata atsegums skolēnam

2

Prasme termiski pagatavot ēdienu. Snieguma līmeņu apraksts

Kritēriju lapa

3

Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā? Vārdnīca

Vārdnīca

4

Kā izmantot olas dažādu ēdienu pagatavošanai?

Uzdevumi / Vingrinājumi

5

Kā vāra olas?

Atgādne

6

Kā atdalīt olas dzeltenumu no baltuma?

Atgādne

7

Brokastu galda klājums

Atgādne

8

Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā? Visi temata materiāli skolēnam kopā

Mācību līdzeklis

9

Kāpēc šis temats ir būtisks? Skolēni mācās termiski pagatavot vienkāršus olu ēdienus un izpētīt garšvielu izmantošanas iespējas, eksperimentējot ar tām.

Materiālu veidoja
2020-11-05
Skatīt LICENCI