7.3. Kā termiski apstrādā gaļu un zivis atkarībā no izvēlētā gabala kvalitātes, sagriešanas veida vai samalšanas?


7

Lejupielādēt visu

Kā termiski apstrādā gaļu un zivis atkarībā no izvēlētā gabala kvalitātes, sagriešanas veida vai samalšanas?

Norādījumi skolotājiem
Pieejams tikai skolotājiem

1

Kā termiski apstrādā gaļu un zivis atkarībā no izvēlētā gabala kvalitātes, sagriešanas veida vai samalšanas? Temata atsegums

Temata atsegums skolēnam

2

Veselīga uztura šķīvis

Uzskates līdzeklis

3

Kā termiski apstrādā gaļu un zivis atkarībā no izvēlētā gabala kvalitātes, sagriešanas veida vai samalšanas? Vārdnīca

Vārdnīca

4

Galda klāšana. Zivju un gaļas ēdieni

Uzdevumi / Vingrinājumi

5

Prasme gatavot ēdienu

Kritēriju lapa

6

Kā termiski apstrādā gaļu un zivis atkarībā no izvēlētā gabala kvalitātes, sagriešanas veida vai samalšanas? Visi temata materiāli skolēnam kopā

Mācību līdzeklis

7

Skolēni apgūs gaļas un zivju ēdienu gatavošanu, to pasniegšanu, aktualizējot jautājumu par ēdienu termiskās apstrādes principu izmaiņām atšķirībā no tajā izmantotajiem produktiem. Skolēni mācīsies sabalansēt gaļas/ zivju un piedevu pagatavošanas laiku, lai ēdiens būtu vienmērīgā temperatūrā. Tematā skolēni iedziļināsies fast food un dažādu tautu tradicionālo ēdienu receptēs.

Materiālu veidoja
2020-11-16

MATERIĀLU atļauts izmantot izglītības iestādēs nekomerciālos nolūkos un pārveidot to. Izmantojot MATERIĀLU LICENCĒ norādītajos veidos, atsaucē norādiet AUTORU, MATERIĀLA nosaukumu un saiti uz šo lapu!

Skatīt LICENCI